Wij zijn op zoek naar een nieuw functioneel Consultant.

Wie ben jij:

Jij bent een professional die graag contact heeft met klanten! Je vindt het gaaf om je te verdiepen in de wensen en eisen van klanten. Je bent een kei in het vertalen van deze wensen en eisen en je gaat graag de uitdaging aan!

Daarnaast vind je het leuk om klanten te helpen bij vragen over de werking van Microsoft Dynamics 365. Je denkt graag mee met klanten, zodat ze nog meer plezier hebben van het gebruik van Microsoft Dynamics 365.

Ervaring:

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde hbo-opleiding (Business IT & Management / Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar).

Werkervaring én ervaring op het gebied van Microsoft Dynamics 365 (CRM) is een pré, maar ook schoolverlaters worden uitgenodigd te solliciteren.

Herken jij je hierin? Dan zoeken wij jou!

Als Consultant heb je veelvuldig contact met klanten. Je inventariseert de wensen van klanten en zorgt ervoor dat Microsoft Dynamics 365 (CRM) op een zorgvuldige manier geïmplementeerd wordt.

In deze functie groei je door naar een rol waarbij je volledig zelfstandig Dynamics 365 (CRM) implementeert en tevens kleinschalige projecten succesvol oplevert.

Een aantal taken:
  • Inventariseren van wensen eisen en bedrijfsprocessen van klanten;
  • Implementeren van Microsoft Dynamics 365 (CRM);
  • Bewaken van projectvoortgang / planning;
  • Bouwen van rapportages.Een leuke en uitdagende functie waarin het contact met klanten en de implementatie van Microsoft Dynamics 365 (CRM) centraal staat. Ervaring op het gebied van Microsoft Dynamics CRM is geen vereiste, maar wel handig.
Wie zijn wij

Tempero is gevestigd in Amsterdam en bestaat uit een team van enthousiaste en bevlogen mensen. Bij ons is de sfeer informeel. Wij ontwikkelen klantgerichte oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 (CRM). Iedere uitdaging gaan we met het hele team aan.

Onze kracht? Een combinatie van specifieke kennis, talenten en ervaringen.
Onze aanpak? Pragmatisch! Het is het resultaat dat telt. We maken graag onze beloftes waar. Binnen de organisatie is sprake van een ondernemende mentaliteit. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van medewerkers.

Interesse? neem dan contact op met Marco van der Heyden via 06 5256 202.