Wilt u snel en eenvoudig een koppeling tussen 2 softwarepakketten als uw CRM, boekhoudprogramma of webshop zonder hoge kosten?                                            
  


Vanaf €50,- euro per maand werken meerdere pakketten in 1
U wilt graag uw Dynamics CRM koppelen met een boekhoudprogramma of webshop, maar geen hoge kosten? Tempero biedt u een praktische oplossing. CloudChains is een koppeling tussen uw CRM, een boekhoudprogramma of webshop. U werkt dus vanuit één omgeving met verschillende pakketten. Dit allemaal zonder grote investeringen in maatwerk.

Hoe werkt het?
Met CloudChains zijn de verschillende bedrijfsprocessen en pakketten aan elkaar gekoppeld. CloudChains zorgt er dus zo voor dat een bepaalde gebeurtenis leidt tot een actie in een volgend pakket, alsof het één pakket is. Een voorbeeld:
Uw klant keurt een factuur goed in zijn CRM-pakket, dat leidt automatisch tot verzending van de factuur via mail, een financiële online boeking en een opdracht tot verzending van de goederen aan het magazijn of de transporteur. Hij hoeft daarvoor geen extra handelingen te doen of over te schakelen naar een ander pakket.

De belangrijkste voordelen
tuGemakkelijk zelf koppelen en aanpassen
Geen consultancy
Gekoppelde softwarepakketten
Geen extra handelingen
Goedkoop: vanaf €50 euro per maand

 


Direct beginnen met aansluiten?

Bel ons op 020 820 30 31 of  Mail naar info@tempero.nl