In deze tijd speelt big data een belangrijke rol. We bezitten ontzettend veel data en informatie. Hierdoor raken we het overzicht kwijt. Zou het niet mooi zijn als u de meest essentiële informatie van uw klant in één oogopslag in beeld heeft? Zonder dat u hoeft te zoeken? Met Single View Builder heeft u alle informatie die voor u belangrijk is gevisualiseerd.

Single View Builder: Visualiseer alle essentiële informatie voor een 360° beeld van uw klant.

 

Wat kunt u met de Single View Builder?

Met Single View Builder creëert u een 360° beeld van uw klant. Krijg in 1 overzicht van alle informatie een beeld wat van cruciaal belang is. Voeg kleuren, titels of iconen toe. Creëer gepersonaliseerde tegels of een hiërarchische weergave van medewerkers of vestigingen. Voeg filters of een tijdlijn toe met de belangrijkste taken of sales uitkomsten. Of maak de contactmomenten met uw klant visueel. Wilt u snel en gemakkelijk een nieuwe verkoopkans creëren? Dat kan met Single View Builder!

Wat is het resultaat?

Zo krijgt u de belangrijkste informatie en resultaten van uw klant inzichtelijk. U hoeft niet meer te zoeken naar de juiste data. Zo bepaalt u snel welke acties u moet ondernemen.

De voordelen

U ziet in 1 oogopslag wat er speelt bij uw klant. Dit zorgt voor een heldere en eenduidige communicatie van uw medewerkers met uw klanten. Uw klant krijgt het gevoel dat u hem kent en dat u weet wat er speelt.

Een 360° klantbeeld is onmisbaar als u succesvol wilt zijn!

Wilt u dit ook? Neem dan contact op met Marco van der Heyden. Hij informeert u verder over de mogelijkheden.