Eenvoudige oplossingen voor complexe problemen

 

 

 

 

 

 

 

 

De werkwijze van Tempero kenmerkt zich door pragmatiek en voortdurend overleg met de klant. Het is het resultaat dat telt. We denken mee over hoe we bedrijfsspecifieke processen zó kunnen inrichten, dat het de slagkracht van een organisatie daadwerkelijk vergroot. Dat doen we binnen een korte doorlooptijd.

Omdat ieder relatieproces anders is, is onze aanpak bij iedere klant anders. Grofweg is onze aanpak in de volgende drie stappen:

Analyse – We beginnen altijd met een inventarisatie:
Wat is het probleem?
Welke processen zijn daarbij betrokken?
Wat kan er beter?
Waar zitten de knelpunten?
Wat is de gewenste situatie?

Daarbij houden we altijd het grotere plaatje in de gaten. Tempero heeft de kennis en ervaring om processen snel te doorgronden en inzichtelijk te krijgen wat de onderlinge relaties zijn tussen die processen. Op die manier maken we structurele oplossingen, gebouwd met oog op de toekomst.

Functioneel ontwerp – Na het in kaart brengen van alle wensen en eisen, gaan we aan de slag met een slimme en gebruiksvriendelijke oplossing. Ons functioneel ontwerp geeft u hier een duidelijk beeld over. Dit document biedt u inzicht in de planning en de kosten.

Uitvoer – Als beide partijen tevreden zijn over het functioneel ontwerp, stellen we het technisch ontwerp op. De blauwdruk voor een efficiënter relatiebeheer. Hierin beschrijven we hoe we precies te werk gaan. Tijdens de uitvoer stemmen we steeds de ontwikkelingen met u af. Zo kunnen we waar nodig bijsturen. Op die manier krijgt u een goed functionerende oplossing waar u helemaal achter staat. Allemaal binnen de planning en het budget.

Lees ook: Wat doen we en Microsoft Dynamics 365