Over ons

Tempero bestaat uit een team van enthousiaste, bevlogen mensen. Iedere uitdaging gaan we met het hele team aan. Onze kracht? Een combinatie van specifieke kennis, talenten en ervaringen. Onze aanpak is pragmatisch: het is het resultaat dat telt. We maken graag onze beloftes waar, zowel qua planning als budget.


Meer dan relatiebeheer

Klantenervaring is belangrijker dan ooit. Relatieprocessen bepalen de manier waarop u met uw relaties omgaat. Het gaat om alle processen waarin u contact hebt met uw doelgroep. Microsoft Dynamics 365 gaat veel verder dan het digitaal beheer van het klantenbestand.

Lees verder

Eenvoudige oplossingen voor complexe problemen

De werkwijze van Tempero kenmerkt zich door pragmatiek en voortdurend overleg met de klant. Het is het resultaat dat telt. We denken mee over hoe we bedrijfsspecifieke processen zó kunnen inrichten, dat het de slagkracht van een organisatie daadwerkelijk vergroot. Dat doen we binnen een korte doorlooptijd.

Lees verder

Because we can

Tempero gelooft niet in dure, ingewikkelde maatwerk-oplossingen. We maken liever gebruik van de bewezen technologie van Microsoft Dynamics 365. Die zetten we die op een unieke manier in. Zo blijven de kosten beheersbaar.

Lees verder