Marco van der Heyden nieuwe CEO

30 januari 2017 door Vroni Zentveld

Marco van der Heyden is per 1 februari de nieuwe CEO van Tempero. Hij vervangt daarmee Arjen Jansen, die nog wel verbonden blijft aan Tempero als aandeelhouder en lid van de RvB. Arjen: “Met het oog op de groei en de nieuwe koers van Tempero is het tijd om een stap terug te doen en het roer over te dragen aan een nieuwe kapitein.”

Naast Marco blijft Stefan de Jonge deel uitmaken van de directie: hij blijft verantwoordelijk voor de operatie. Marco van der Heyden is geen onbekende van Tempero. Van 2011 tot 2014 was hij er al salesmanager. Marco: “Arjen heeft mij destijds gevraagd de Marketing & Sales afdeling handen en voeten te geven. Het voelt goed om weer terug te zijn op het nest. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan”.

“Het voelt goed om weer terug te zijn op het nest. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan.” – Marco van der Heyden

Meegroeien met Dynamics
De afgelopen jaren is Tempero flink gegroeid. Vorig jaar maakte het IT-bedrijf de strategische keus om zich volledig op cloud-oplossingen te gaan richten met Microsoft Dynamics 365. Arjen Jansen: “Microsoft heeft Dynamics enorm ontwikkeld. Het biedt nu veel nieuwe zakelijke applicaties in de cloud. Naast CRM-software waarmee je verkoop- en serviceprocessen volledig managet, kun je ook uren schrijven en is er een app voor Field Services Management. Inmiddels kun je dus echt alle bedrijfsprocessen automatiseren met Dynamics. Wij geloven in de kracht van Dynamics 365 en groeien daarom bewust mee met deze ontwikkelingen”.

“Inmiddels kun je dus echt alle bedrijfsprocessen automatiseren met Dynamics”.  – Arjen Jansen

Volste vertrouwen
Arjen heeft Marco gevraagd om, met zijn achtergrond en talenten, de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 goed voor het voetlicht te brengen. Arjen: “Bovendien kent Marco Tempero goed en deelt hij onze visie op hoe we onze klanten het beste kunnen bedienen. Daardoor zie ik hem met het volste vertrouwen aan de slag gaan met de groeiambities van Tempero”.